Tıbbi sülük satış

29-11-2023 01:37
Tıbbi sülük satış
Arusan Farma: Tıbbi Sülük Satışında Güven ve Kalite

Arusan Farma olarak, bitkisel gıda takviyeleri ve tıbbi sülük yetiştiriciliği/satışı alanlarında uzun yıllardır faaliyet gösteriyoruz. Sağlığınız için özenle ürettiğimiz ürünlerimizle, doğal yaşamın gücünü sizlere sunuyoruz.

Bitkisel Gıda Takviyelerimiz: Doktorlarımız tarafından belirlenen içeriklerle üretilen bitkisel gıda takviyelerimizde, bitkilerin özleri kullanılmaktadır. Tarım ve Orman Bakanlığı onaylı ürünlerimiz, kapsül, sıvı ve macun formatlarında sağlık hizmetinize sunulmaktadır. Kapsüllerimiz bitkisel kökenli ve helal sertifikalıdır.

Tıbbi Sülük Üretim Tesisimiz: Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından ruhsatlandırılan tesisimiz, Manisa'da bulunmaktadır. 27 adet üretim havuzuna sahip olan tesisimizde yılda 500 bin adet Hirudo Verbana cinsi tıbbi sülük üretilmektedir. Proje ve danışmanlığını Fırat Üniversitesi Su Ürünleri Üniversitesi Prof. Dr. Naim Sağlam yapmaktadır.

Geleneksel Tedavilerde Güvenilir Çözüm: 2014 yılında yayınlanan Geleneksel ve Tamamlayıcı Tedaviler Yönetmeliği'ne uygun olarak, tıbbi sülük tedavisinde kullanılacak sülüklerin güvenilir kaynaklardan temin edilmesine özen gösteriyoruz. Üretim tesisimizde sülüklerin tedavi öncesi ozonlu su ve ilaçlarla dezenfeksiyonu titizlikle yapılmaktadır.

14 Yıllık Tecrübe ve Doğal Hayat Polikliniği: Doğal Hayat Polikliniği olarak, 2006 yılında başladığımız Geleneksel ve Tamamlayıcı tedavilerdeki hizmetimize Ankara'da devam etmekteyiz. Uzman hekim ve sağlık personellerimizle sizlere sağlık alanında 14 yıllık bir tecrübe sunuyoruz.

Hollanda'dan Türkiye'ye: 2020 yılında Hollanda Venlo'da açtığımız kliniğimizde, Geleneksel ve Tamamlayıcı tedavileri Dr. Turgay ÇINAR yönetmektedir. Arusan Farma olarak, uluslararası alanda da sağlık hizmetimizi sizlere sunmaktan gurur duyuyoruz.

Sağlıklı bir yaşam için doğru adres Arusan Farma! Sitemizi ziyaret edin ve kaliteli ürünlerimizi keşfedin.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.